Job i Brabrand Boligforening

Hos Brabrand Boligforening slår vi løbende stillinger op. Her kan du se hvilke jobs der på nuværende tidspunkt er at søge. Hvis du ikke kan finde nogen opslåede stillinger for dig, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til HR chef Eva Kalriis-Nielsen hr@bbbo.dk.

Ledige stillinger

Der er i øjeblikket én ledig stilling i Brabrand Boligforening. Der vil i den kommende tid, blive slået en række stillinger op til den nye boligsociale helhedsplan for Gellerup og Toveshøj. Disse stillinger kan ses på Jobindex og via dette link

 

Hvidevaremontør - BB Service

Brabrand Boligforening er i konstant udvikling og vi søger derfor en engageret hvidevaremontør til vores håndværksvirksomhed BB Service. BB Service beskæftiger tømrere, elektrikere, malere, hvidevarespecialister og elevatormontører, der servicerer alle Brabrand Boligforenings afdelinger.  

Læs hele stillingsopslaget her

 

Det siger medarbejderne 

Lars Ravn, serviceleder i Skovgårdsparken

Brabrand Boligforening er en god arbejdsplads. Der er godt kollegialt sammenhold, og gode muligheder for, at man kan komme på kurser og videreudvikle sig fagligt

Tine Halkær Laursen, elev i økonomiafdelingen

Man skal vælge Brabrand Boligforening som elevplads, fordi det er et rigtig godt sted at være. Vi har et rigtig godt team, vi arbejder godt sammen og er gode til at hjælpe hinanden.

Steen Mau, ejendomsservicetekniker i Toveshøj

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening, fordi der er ordnede forhold og gode kollegaer, og cheferne stoler på en.

Naja Præstegård, ejendomsservicetekniker i Gellerup

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening, fordi vi er så mange forskellige mennesker, og jeg synes, her er rigtig god stemning og gode kollegaer.

Lars Bangsheim, ejendomsservicetekniker i Gellerup og tillidsrepræsentant

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening fordi det er en god arbejdsplads, hvor man kommer rundt om rigtig mange ting, så det er ikke monotont og ensformigt arbejde.

Mads Christensen Van Straaten, ejendomsfunktionær i Skovgårdsparken

Hvis man ligesom jeg har uddannelsesbaggrunden til det, så synes jeg helt sikkert, at det kan betale sig at søge job hos Brabrand Boligforening, så man får erfaringen og ser tingene fra den side af bordet.