Job i Brabrand Boligforening

Hos Brabrand Boligforening slår vi løbende stillinger op. Her kan du se hvilke jobs der på nuværende tidspunkt er at søge. Hvis du ikke kan finde nogen opslåede stillinger for dig, er du altid velkommen til at sende os en uopfordrede ansøgning.

Ledige stillinger

Der er i øjeblikket to ledige stillinger i Brabrand Boligforening

 

Kommunikationschef for Brabrand Boligforening

Vi søger en superdygtig kommunikationschef, som kan sikre, at også kommunikationsindsatsen er i europæisk topklasse. Vi har nedrevet boligblokke, bygget nye veje og påbegyndt en omfattende renovering af de 50 år gamle boliger, og vi har haft rigtig meget medvind, men nu skifter vi gear. Kan du stå i spidsen for en videreudvikling af strategien, og brænder du for at omsætte strategi til resultater, så er du måske den kommende kommunikationschef i Brabrand Boligforening. 

Læs mere om jobbet her

 

VVS-installatør til Brabrand Boligforening

Er du vores nye VVS-installatør? - Brabrand Boligforening er i konstant udvikling og vi søger derfor en engageret kollega til VVS teamet i vores håndværksvirksomhed BB Service. BB Service beskæftiger tømrere, elektrikere, elevator- og VVS-montører, der servicerer alle Brabrand Boligforenings afdelinger.

Læs stillingsopslaget her

 

Uopfodrede ansøgninger 

Vi modtager gerne uopfodret ansøgninger fra dig. Disse kan sendes på mail til:

Eva Kalriis-Nielsen 
HR chef
hr@bbbo.dk