Job i Brabrand Boligforening

Hos Brabrand Boligforening slår vi løbende stillinger op. Her kan du se hvilke jobs der på nuværende tidspunkt er at søge. Hvis du ikke kan finde nogen opslåede stillinger for dig, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til HR chef Eva Kalriis-Nielsen evka@bbbo.dk.

Ledige stillinger

Der er i øjeblikket fire ledige stillinger i Brabrand Boligforening.  

 

Driftschef

Kan du stå i spidsen for en videreudvikling af strategien, og brænder du for at omsætte strategi til resultater, så er du måske den kommende driftschef i Brabrand Boligforening.

Du kan læse stillingsopslaget her

For yderligere information kan du se en stillingsbeskrivelse her

 

Synsmedarbejder

Vi søger en engageret synsmedarbejder til at supplere vores synsteam på 5 personer. Er uddannet håndværker, ejendomsservicetekniker, har du erfaring fra en almen boligforening eller med syn, så er det måske dig vi leder efter.

Du kan læse hele stillingsopslaget her

 

Elev til administrationen 

Har du lyst til at starte en spændende karriere i den almene boligsektor – og er du klar til en hverdag, der byder på både ansvar og spændende udfordringer? Kan du svare ja til dette, så søger Brabrand Boligforeningen en serviceorienteret elev til en spændende 2-årig kontoruddannelse med speciale i administration.

Læs hele stillingsopslaget her

 

Elev til økonomiafdelingen

Brabrand Boligforening søger en energifyldt elev til en spændende 2-årig kontoruddannelse med speciale i økonomi. Økonomiafdelingen er et vigtigt omdrejningspunkt i vores samlede organisation og består af 8 engagerede medarbejdere.

Læs hele stillingsopslaget her 

 

 Det siger medarbejderne 

Steen Mau, ejendomsservicetekniker i Toveshøj

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening, fordi der er ordnede forhold og gode kollegaer, og cheferne stoler på en. Hvis vi skal bruge noget i arbejdet, og der er rimelighed i det, så bliver det købt.

Naja Præstegård, ejendomsservicetekniker i Gellerup

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening, fordi vi er så mange forskellige mennesker, og jeg synes, her er rigtig god stemning og gode kollegaer.

Lars Bangsheim, ejendomsservicetekniker i Gellerup og tillidsrepræsentant

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening fordi det er en god arbejdsplads, hvor man kommer rundt om rigtig mange ting, så det er ikke monotont og ensformigt arbejde.

Mads Christensen Van Straaten, ejendomsfunktionær i Skovgårdsparken

Hvis man ligesom jeg har uddannelsesbaggrunden til det, så synes jeg helt sikkert, at det kan betale sig at søge job hos Brabrand Boligforening, så man får erfaringen og ser tingene fra den side af bordet.

Lars Ravn, serviceleder i Skovgårdsparken

Brabrand Boligforening er en god arbejdsplads. Der er godt kollegialt sammenhold, og gode muligheder for, at man kan komme på kurser og videreudvikle sig fagligt