Job i Brabrand Boligforening

Hos Brabrand Boligforening slår vi løbende stillinger op. Her kan du se hvilke jobs der på nuværende tidspunkt er at søge. Hvis du ikke kan finde opslåede stillinger, der er noget for dig, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til HR chef Eva Kalriis-Nielsen hr@bbbo.dk.

Ledige stillinger

Der er i øjeblikket 4 ledige stillinger i Brabrand Boligforening.

Adm. direktør

Vi søger en adm. direktør, der kan sikre driften og videreudviklingen af vores almene forening. Du kan motivere, sætte retning og kombinere din viden fra det sociale område, din ledelseserfaring og din politiske tæft til at opnå resultater i samarbejde med beboerdemokrater, ansatte og eksterne interessenter. Læs hele stillingsopslaget her. OBS - stillingen skal søges via www.hudsonnordic.com

 

Projektchef

Brænder du for at styre byggeprocesser med stor samfundsmæssig betydning? Forstår du at udnytte stærke interne faglige kompetencer og samtidigt skabe et godt samspil med beboerdemokrati, ansatte og eksterne samarbejdspartnere, så er det dig, vi søger. Læs hele stillingsopslaget her OBS - stillingen skal søges via www.hudsonnordic.com

 

Teknisk Chef med ambitioner

Kan du drive strategiske driftsopgaver i en boligorganisation – og kan du samtidig sikre en smidig overgang fra projekt til drift? Hvis du kan svare ja til dette, så er du måske vores nye Teknisk Chef.

Brabrand Boligforening er i en virkelig spændende udvikling med et strategisk fokus på såvel effektivisering af drift og optimal service i alle vore boligafdelinger som optimalt bygningsvedligehold. Desuden står vi over for realiseringen af det mest ambitiøse byudviklingsprojekt i Danmark i Gellerup/Toveshøj. Vi har derfor brug for en superdygtig Teknisk Chef, som kan sikre det langsigtede bygningsvedligehold og skabe optimal overgang fra projekt til drift. Læs hele stillingsopslaget her.

 

Kontorelev med speciale i økonomi

Brabrand Boligforening søger en energifyldt elev til en spændende 2-årig kontoruddannelse med speciale i økonomi. I økonomiafdelingen har vi fokus på god service, kultur samt læring. Det betyder, at opgaver, beslutninger og ansvar i høj grad ligger hos medarbejderne. Vi prioriterer et godt samarbejde, teamudvikling samt den enkeltes personlige og faglige udvikling. Der bliver givet udfoldelsesmuligheder og frihedsgrader, men til gengæld forventer vi et stort engagement, videndeling og samarbejde. Læs hele stillingsopslaget her.

 

Læs mere om behandlingen af personoplysninger i forbindelse med rekruttering

 


Det siger medarbejderne

Steen Mau, ejendomsservicetekniker i Toveshøj

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening, fordi der er ordnede forhold og gode kollegaer, og cheferne stoler på en.

Lars Bangsheim, ejendomsservicetekniker i Gellerup og tillidsrepræsentant

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening fordi det er en god arbejdsplads, hvor man kommer rundt om rigtig mange ting, så det er ikke monotont og ensformigt arbejde.

Kári Gylfason, serviceleder i Gellerupparken

"Det bedste ved mit job er helt klart mine kolleger på alle niveauer. Der er en enormt god omgangstone i Brabrand Boligforening, som gør, at det ofte er en fest at komme på job"

Tine Halkær Laursen, elev i økonomiafdelingen

Man skal vælge Brabrand Boligforening som elevplads, fordi det er et rigtig godt sted at være. Vi har et rigtig godt team, vi arbejder godt sammen og er gode til at hjælpe hinanden.

Camilla Hammel Mahncke, udlejnings- og synsmedarbejder

"Jeg har været i Brabrand Boligforening siden maj 2013, hvor jeg begyndte som udlejningsmedarbejder. Det bedste ved mit job er, at jeg er så heldig, at jeg møder nye og spændende mennesker hver dag”

Rikke Foldager Hejn, genhusningskonsulent og økonomisk rådgiver

"Mit arbejde er meget meningsfyldt, og jeg oplever tit, at jeg lykkes som menneske gennem mit arbejde og får lov til at udfordre mig selv. Desuden har jeg nogle fantastiske kollegaer, og jeg føler altid, at der er hjælp at hente, hvis jeg i perioder er presset".