Job i Brabrand Boligforening

Hos Brabrand Boligforening slår vi løbende stillinger op. Her kan du se hvilke jobs der på nuværende tidspunkt er at søge. Hvis du ikke kan finde opslåede stillinger, der er noget for dig, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til HR chef Eva Kalriis-Nielsen hr@bbbo.dk.

Ledige stillinger

Der er i øjeblikket 2 ledige stillinger i Brabrand Boligforening.

 

Juridisk konsulent

Har du blik for detaljen og kan du bevare din sans for prioritering, tage selvstændigt ansvar og samtidig holde mange bolde i luften? Kan du svare ja til dette, så har Brabrand Boligforening en ledig stilling som juridisk konsulent.

Med reference til administrationschefen får du ansvaret for juridisk rådgivning på tværs af afdelingerne og ansvar for det juridiske samarbejde med eksterne aktører og myndigheder. Det er også dig, som sørger for, at organisationen til enhver tid er opdateret i forhold til relevant lovgivning.

Et af dine fokusområder vil være at sikre gennemarbejdede beslutningsoplæg og løsninger til direktion, ledere og medarbejdere i forhold til renoveringssager og projekter i vores boligafdelinger. Læs hele stillingsopslaget her.

 

Servicechef med ambitioner

Servicechef i en boligforening lyder måske lidt støvet, men Brabrand Boligforening er i en virkelig spændende udvikling med et strategisk fokus på effektivisering af drift og optimal service i alle vore boligafdelinger. Desuden står vi over for realiseringen af det mest ambitiøse byudviklingsprojekt i Danmark i Gellerup/Toveshøj. Vi har derfor brug for en superdygtig servicechef, som kan sikre, at de gode indsatser videreføres til gavn for boligforeningens beboere, medarbejdere og samarbejdspartnere. Læs hele stillingsopslaget her.

 

Læs mere om behandlingen af personoplysninger i forbindelse med rekruttering

 


Det siger medarbejderne

Steen Mau, ejendomsservicetekniker i Toveshøj

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening, fordi der er ordnede forhold og gode kollegaer, og cheferne stoler på en.

Lars Bangsheim, ejendomsservicetekniker i Gellerup og tillidsrepræsentant

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening fordi det er en god arbejdsplads, hvor man kommer rundt om rigtig mange ting, så det er ikke monotont og ensformigt arbejde.

Kári Gylfason, serviceleder i Gellerupparken

"Det bedste ved mit job er helt klart mine kolleger på alle niveauer. Der er en enormt god omgangstone i Brabrand Boligforening, som gør, at det ofte er en fest at komme på job"

Tine Halkær Laursen, elev i økonomiafdelingen

Man skal vælge Brabrand Boligforening som elevplads, fordi det er et rigtig godt sted at være. Vi har et rigtig godt team, vi arbejder godt sammen og er gode til at hjælpe hinanden.

Camilla Hammel Mahncke, udlejnings- og synsmedarbejder

"Jeg har været i Brabrand Boligforening siden maj 2013, hvor jeg begyndte som udlejningsmedarbejder. Det bedste ved mit job er, at jeg er så heldig, at jeg møder nye og spændende mennesker hver dag”

Rikke Foldager Hejn, genhusningskonsulent og økonomisk rådgiver

"Mit arbejde er meget meningsfyldt, og jeg oplever tit, at jeg lykkes som menneske gennem mit arbejde og får lov til at udfordre mig selv. Desuden har jeg nogle fantastiske kollegaer, og jeg føler altid, at der er hjælp at hente, hvis jeg i perioder er presset".