Ledige boliger

Ledige familieboliger og delevenlige boliger i Brabrand Boligforening

Almene boliger udlejes normalt efter venteliste. Nogle gange sker det dog, at ventelisten slipper op, og så må man leje ud til andre.
I Brabrand boligforening har vi boliger uden venteliste, som er klar til indflytning indenfor kort tid. Det betyder, at du har mulighed for at få et hjem relativt hurtigt, også selvom du ikke står på ventelisten på AARHUSbolig.dk.

Du kan høre mere om boligerne ved at kontakte os på telefon 89317171 eller se listen over de ledige boliger ved at klikke på linket nedenfor.

Ledige ungdomsboliger i Brabrand Boligforening

Brabrand Boligforeningen har, lige som flere andre boligforeninger i Aarhus, et samarbejde med ungdomsboligaarhus.dk, som står for udlejning af vores ungdomsboliger til studerende. I perioder sker det, at der er flere boliger end der er studerende, og i sådanne tilfælde, kan vi udleje boligerne til personer under 35 år indenfor meget kort tid.Ungdomsboligerne ligger i boligafdelinger, hvor alle boliger udlejes til personer under 35 år, og boligerne typisk er 1- eller 2-værelses lejligheder.  

Du kan høre mere om ungdomsboligerne ved at kontakte os på telefon 89317171 eller se listen over ledige ungdomsboliger ved at klikke på linket nedenfor.